Schoolreisjes Zuid Holland

Duinrell

Kom naar Attractiepark Duinrell een beleef een onvergetelijk spetterende dag vol familieplezier! In de attracties beleef je de leukste avonturen. De hele dag zwieren, zwaaien, rondjes draaien, spanning en sensatie….er is niets leukers dan dat!

Nieuwe achtbaan Falcon
Loodrecht 22 meter omhoog en kaarsrecht weer naar beneden en dat is nog maar het begin! De looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten van de 360 meter lange achtbaan, die je nog te wachten staan, zijn allemaal even heftig! Deze geweldig spannende ervaring zal je niet snel vergeten…

Voor de kleintjes
Op Duinrell is ook volop aan de kleintjes gedacht. Een Duinrell-dag is ook voor deze kids een hele belevenis. Zij klimmen en klauteren erop los in indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory en kijken vol bewondering naar de leuke kindershows. Een bezoek aan de Kwakus Kwebbelshow mag zeker niet worden overgeslagen, de liedjes van de show zijn onvergetelijk. En… vergeet niet Rick de Kikker een handje te schudden tijdens een van de meet & greets op het park.

Tikibad
Maak de dag compleet met een bezoek aan het Tikibad. Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en heeft maar liefst meer dan een kilometer glijbaanplezier.

Vraag nu een offerte aan!